• Πόσο συχνά είναι οι εξετάσεις ζώνης ;

Οι  εξετάσεις είναι  δύο φορές το χρόνο. Είναι στην κρίση του εκπαιδευτή να προάγει τον μαθητευόμενο είναι στην υποχρέωση του  μαθητή να οφείλει  να είναι συνεπής ώστε να είναι έτοιμος για τις εξετάσεις. 

 

  • Δεν είμαι πολύ ευλύγιστος, μπορώ παρ’ όλα αυτά να συμμετάσχω στις προπονήσεις ;

Μα φυσικά! Σε κάθε προπόνηση που συμμετέχεις γίνεσαι όλο και πιο ευλίγιστος. Το taekwondo είναι ένα άθλημα, μια πολεμική τέχνη πιο σωστά, που εστιάζει στην προσωπική επιτυχία. Δε χρειάζεται να συγκρίνεις τις δυνάμεις σου με το διπλανό σου, σημασία έχει να φτάσεις στον καλύτερο εαυτό σου.

 

  • Υπάρχει περίπτωση, μέσω του προγράμματος σας, το παιδί να εμφανίσει επιθετική συμπεριφορά ;

Φυσικά και όχι! Όλα τα παιδιά, από το πρώτο κιόλας μάθημα, μαθαίνουν πως ένα «αληθινό» παιδί του taekwondo ποτέ δεν επιδεικνύει  τις πολεμικές ικανότητες του. Μέσω της προπόνησης , τα παιδιά μαθαίνουν πως το να σκληραγωγείσαι πνευματικά και σωματικά, δε σου επιτρέπει να είσαι σκληρός με τους άλλους. Αντιθέτως , μαθαίνουν να φέρονται με συμπόνια , ηθική , σεβασμό και να είναι πολύ προσεκτικοί στο πότε και που θα εφαρμόσουν την τέχνη του Taekwondo.

 

  • Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να συμμετέχω στις προπονήσεις ;

Προσφέρουμε προγράμματα στα οποία μπορεί να απασχοληθεί κανείς από μια μέρα ως πέντε . Τα προγράμματα είναι ευέλικτα και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας. Το κλειδί σε κάθε μορφή προπόνησης είναι ένα συνεχές πρόγραμμα και η συνέπεια που θα δείξεις σε αυτό.

 

  • Πόσο «ασφαλές» είναι να ασχοληθώ με το Taekwondo ;

Το Taekwondo είναι ασφαλές και διασκεδαστικό για τους μαθητευόμενους όλων των ηλικιών και όλων των σωματικών ικανοτήτων . Τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικούς εκπαιδευτές παρουσιάζοντας τις τεχνικές βήμα-βήμα και ακουλουθώντας ο καθένας τον δικό του το ρυθμό. Μια διεξοδική και συνεχής άσκηση , ο προστατευτικός μας εξοπλισμός ασφαλείας είναι όλα μέρος της δέσμευσής μας.

   

  • Πότε μπορώ να ξεκινήσω ;

Οι μαθητευόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δωθεί το αντίστοιχο πρόγραμμα.

   

  • Σε ποια ηλικία μπορούν τα παιδιά μου να ξεκινήσουν ;

Η πείρα μας, έχει δείξει ότι παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών είναι σε πλεονεκτικότερη θέση να ξεκινήσουν το  taekwondo. Οι εκπαιδευτές αξιολογούν τα παιδιά και τις επιδόσεις τους και προσαρμόζουν το μάθημα με την καλύτερη δυνατή διδακτική. 

  

  • Πρέπει να είμαι σε φόρμα πριν ξεκινήσω τις προπονήσεις ;

Μια από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις σχετικά με τις πολεμικές τέχνες είναι πως πιστεύτετε ότι πρέπει να είσαστε σε φόρμα για να ξεκινήσετε να μάθετε. Οι περισσότεροι μαθητευόμενοι έρχονται σε εμάς προσδοκώντας να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να αναπτύξουν ένα υγειίνο τρόπο ζωής. 

   

  • Εμπειρία ;

Οι δάσκαλοί μας – εκπαιδευτές, έχουν αναπτύξει μια μορφή εκπαίδευσης μέσω σκληρής μελέτης και έρευνας, χρόνια εμπειρίας στο εκπαιδευτικό κομμάτι για κάθε επίπεδο ζώνης από έγχρωμες μέχρι μαύρες. Με το εύρος αυτό της γνώσης και της εμπειρίας, οι μαθητές θα εφοδιαστούν καλύτερα με αυτοπεποίθηση,  δύναμη στο σώμα και στο πνεύμα ώστε να ανδρώσουν την προσωπικότητά τους.

Συχνές Ερωτήσεις